Oppskrift på Vårruller!
Etter at det er den del som har spurt med om åssen jeg lager dissa vårrullen jeg er blitt så glad i. Får jeg se om jeg kan prøve å få de ned her.
Det jeg pleier og begynne med er å få alt fram av det som trengs.
Da ha jeg vel fått med meg alt :-)
Så er det bare og legge kjøttdeigen og hvitløken i stekepanna med olje og brune den, mens du skjærer kinakålen og kutter gulerøttene opp i små strimler.
Husk også å legg glass noodlene i vann så de får myknet seg opp.
Når kjøttdeigen er blitt stekt så er det bare og helle kinakålen og gulerøttene i stekepanne.
La det surre godt ned mens du har i krydderne. Det som er dumt her er at jeg ikke er sikker på hvor mye jeg tar av vært. Det er bare og prøve seg fram. Men husk det skal litt sukker på også for å brekke av litt på smaken. Husk på slutten av steke tiden skal noodlene oppi stekepanna.
Så er det bare og vente til massen blir kjølt av før man setter i gang med å rulle de sammen.
Her må man ha eggeplomme for å låse sammen på toppen av rullen.
Legger firkanten med spissen mot deg og ruller litt og bretter de to andre kantene inn før man ruller resten og ha litt eggeplomme på spissen for å låse den.
Sånn ser de ut når de er ferdig rullet. Er ille greie å ha i fryseren og klar til bruk senere også. Eller så er det bare og sette på en god flat kjele og helle olje oppi til steking Ha de i når oljen er varm.. Ikke mer olje en at det dekker og litt til når vårrullene er i kjelen. Ha ikke mer en 3 eller 4 stk i kjelen av gangen.
Sånn se de ut ferdig stekte :-)
Så ca
1 kg kjøttdeig
1 kinakål
6 stk gulerøtter
hvitløk etter smak.
1 pakke Glass noodler vermicelli
1 pakke til og rulle de sammen med. Håper dere ser på bilde hva de hetter. Hadde ikke fler hjemme, men vet de fås hos Rema 1000.
Så er det krydret og sukkeret.
Håper bildene er såpass bra ar dere ser hva som står på flaskene.
Da blir det ca 40 stk.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar